Modulair bouwen? Modulaire woningen op maat van uw behoeften

Modulair bouwen

Modulaire woningen op maat

Modulaire woningen: De toekomst binnen handbereik

Onze omgeving ondergaat continue veranderingen en daarom is het belangrijk om zich steeds aan te passen aan nieuwe situaties. Het bevolkingsaantal stijgt, de vergrijzing neemt alsmaar toe en bouwgronden worden schaarser. Met ModuleHome richten we ons op een betere toekomst, met een multifunctioneel bouwsysteem dat duurzaam, ecologisch, flexibel en verplaatsbaar is!

De structuur van een modulewoning is gebaseerd op basis van een houtskelet constructie en verder afgewerkt met diverse materialen die men in de bouwsector terugvindt. Met gevolg dat men een ModuleHome module niet kan onderscheiden van een traditionele gebouwde woning.

ModuleHome is dé bouwoplossing die beantwoordt aan de noden van iedereen! Een eigen werkplek voor zelfstandigen of thuiswerkers, extra ruimte voor recreatief gebruik (aanbouw, bijbouw, nieuwbouw, poolhouse, wellness, enz.) zijn maar enkele van de ontelbare toepassingen.

Modulehome is op basis van houtskeletbouw maar volledig opgebouwd in onze fabricage hall tot een volwaardige woning, casco of sleutel op de deur.

Geleverd in een module getransporteerd over de openbare weg. Geen wekenlange werf meer ter plaatse van de klant maar een instapklare woonst op 1 dag.

Met ModuleHome heeft u de unieke mogelijkheid om uw eigen ruimte te creëren op een snelle & milieuvriendelijke manier!

Onze werkwijze

ModuleHome verzorgt alle service van A tot Z,
inclusief vervoer en plaatsing van uw woonmodules. ModuleHome biedt u een kwaliteitsvolle en bijzonder flexibele oplossing voor al uw behoeften aan extra woon-, werk- en ontspanruimte.

CONVERSATIE

Besprekingen en een vrijblijvende offerte 

DESIGN

Ons sales team, designer en architecten geven u professioneel advies & bouwen aan uw droomproject op uw maat en budget.

OFFERTE

Wij maken een offerte op uw maat en budget bieden diverse oplossingen aan zoals leveren casco ,sleutel op deur of deels werken door ons uitgevoerd.

AKKOORD

Eens een akkoord bereikt wordt kan reeds onder voorbehoud van goedkeuring stedenbouw of bank worden getekend.

CONSTRUCTIE

Zodra goedkeuring van klant of  stedenbouw starten we met uw project waarbij u gedurende de productie procedure op afspraak kan komen kijken naar uw project in opbouw.

LEVERING

Na 6 à 8 weken kan uw project reeds klaar zijn en kunnen we overgaan tot leveren op de bouwgrond of aan bestaande woning. Enkel dagen later is uw droom werkelijkheid geworden & kan u genieten van uw beslissing.

De creatie van de modules gebeuren door onze technische manager
en onze binnenhuisarchitecten die deze modules met smaak inrichten.

Dubbele hoogwaardige isolatie (0,16 w/m²) én dubbel glas

Zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk ingericht

In sommige gevallen enkel een vereenvoudigde aanvraag op de gemeente.

Kwalitatief, duurzaam en veilig

Net-gekoppeld of autonome energievoorziening mogelijk

Snel aanpasbaar aan wensen van de klant

Eigen productie en dus flexibel

Standaard woonmodules op voorraad en dus snel leverbaar

Elke bouw op uw maat op basis van transporteerbare modulles

10 jaar garantie

Toepassingen

ModuleHome luxueuze woonmodules voor divers gebruik:

Nieuwbouw, bijbouw, extra kamer of studio

Poolhouse

Extra werkruimte

Recreatieve ruimtes (sauna, wellness, ...)

Pop-up winkels

Lounge

Zorgwoning

Enz..

Fabricatie, transport & levering

Wij bouwen de modullen in serie en op maat binnen een levertermijn van 6 weken en bieden onze diensten aan voor zowel particuliere als commerciële projecten. Een ervaren team ondersteunt u met een gepersonaliseerde service!

Ontwerp en productie van de modulen gebeurt in onze fabriek te Halle waardoor we controle op de kwaliteit kunnen garanderen! Ons productieproces is gebaseerd op seriewerk waardoor we onze levertermijn zeer kort kunnen houden. Wij bieden ook de soepelheid aan om modules te personaliseren waarbij U de afwerkingsmogelijkheden zelf kan kiezen.

Transport van onze woonmodules gebeurt als uitzonderlijk vervoer 's nachts via snelweg en secundaire wegen waardoor we meestal 's morgens heel vroeg op plaats van de werf zijn. Afhankelijk van waar de woonmodule moet komen zet onze kraanwagen deze op de juist plaats tot 40 m boven en achter een bestaande woning.

Duurzaam & modulair

De ModuleHome woonmodules kunnen niet enkel verkregen worden als woongelegenheid, maar kan ook als wellness- en recreatieve ruimte, of dienend als poolhouse! Al dan niet in combinatie met relaxruimte. Er zijn ook “basic” versies verkrijgbaar met een degelijke basisinrichting, waardoor u zelf verder kan uitbouwen naar eigen wens of door ons reeds voorzien van bijv. airconditioning, autonome en/of gekoppelde “hernieuwbare” energiesystemen en een aantal bijkomende applicaties!

Garantie

Garantie op de gebruikte producten hangt ook af van fabrikant tot fabrikant. Bijvoorbeeld: dak en bodem wordt uitgerust met een duurzame EPDM laag met een garantie van 30 jaar andere daarentegen geven kortere garanties op hun materialen. ModuleHome geeft de gangbare ondernemingsgarantie van 10 jaar op montage van de bouwmaterialen.

ModuleHome verzorgt alle service van A tot Z, inclusief design, constructie, vervoer en plaatsing van uw woonmodules.  De creatie van de modules gebeuren door onze technische manager en onze binnenhuisarchitecten die deze modules naar uw wens inrichten.

ModuleHome
Bezoek onze kijkwoningen & fabricatiehal
Copyrights © 2021 ModuleHome