Senior@Home

VERHUUR VAN MINI-HOME-MODULE VOOR SENIOREN

In deze huidige Coronacrisis zijn er veel gezinnen die zich zorgen maken over hun ouders die verblijven in rust- en verzorgingstehuizen. Er zijn gezinnen die hierdoor tijdelijk hun geliefde ouders graag bij zich thuis zouden huisvesten. Dit om de besmetting van COVID-19 te voorkomen, maar ook om de pijn van gescheiden zijn te besparen.

Dankzij de Senior@Home huurformule van ModuleHome is dit vandaag mogelijk!

Onze mini-module-home is ontworpen en aangepast om een bejaarde en/of gehandicapt persoon te ontvangen. We hebben een concept bedacht en ontwikkeld van een kamerwoning in verhuur om thuis in uw tuin te plaatsen.

Deze module bestaat standaard uit een mooie slaapkamer/leefkamer en badkamer met douche, toilet en wastafel. Indien gewenst verder afgewerkt met bijv. klein keukentje, zorgbed, kasten,...

De  Senior@Home miniwoning word over uw huis aangebracht en in de tuin geplaatst en dit slecht in een paar uurtjes! U hoeft enkel een stroomkabel (3G2,5 mm²), watertoevoer (1/2") en een afloopleiding (Ø 30 cm) te voorzien dat aangesloten is aan uw woning.

Deze mini woning is gemaakt uit houtskelet en goed geïsoleerd. De module is in enkele uurtjes geplaatst en is mobiel (kan later zonder problemen weer weg)

Huurprijs per maand € 690.
Minimum huurcontract van 2 jaar

Meer informatie via info@modulehome.be of bel 0478 82 80 46


slaapruimte

badkamer
ModuleHome
Bezoek onze kijkwoningen & fabricatiehal